Lucrul care îl doare cel mai tare pe Dacian Cioloş: “Nimeni nu mai are încredere în nimeni”

Postat la 07 octombrie 2016 79 afişări

Premierul Dacian Cioloş a declarat, joi seară, că lucrul care l-a durut ”cel mai tare” după reîntoarcerea de la Bruxelles, când a preluat şefia Executivului, a fost lipsa de încredere a românilor, afirmând că în prezent ”nimerni nu mai are încredere în nimeni”.

Lucrul care îl doare cel mai tare pe Dacian Cioloş: “Nimeni nu mai are încredere în nimeni”

”După patru ani şi jumătate la Bruxelles, chiar dacă nu am fost deconectat de ce se întâmplă în ţară, dar întors acasă şi mai ales asumându-mi responsabilitatea asta (de premier - n.r.), este lucrul care mă doare cel mai mult probabil şi pe care l-am resimţit cel mai mult - lipsa de încredere. Nimeni nu mai are încredere în nimeni, pentru că de prea multe ori li s-a spus un lucru, s-au răzgândit cei care le-au spus anumite lucruri sau chiar nici nu au avut intenţia de la început să facă treaba asta şi atunci toată lumea porneşte de la prezumţia de minciună - cel care-mi spune un lucru mă minte, nu-mi spune adevărul”, a declarat Dacian Cioloş, în timpul discursului pe care l-a ţinut în faţa oamenilor de afaceri români din Diaspora, la summitul Re-patriot.

El a mai spus că se confruntă cu acest sentiment. "Pot să spun de câteva luni de zile acelaşi lucru, nu o să spun care, că sunt mai multe, dar sistematic sunt întrebat acelaşi lucru, pentru că nimeni nu crede că ceea ce spun e chiar adevărat”, a adăugat Cioloş.

Cititi mai multe.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.