Lucrările la metrou întrerup căldura şi apa caldă pentru 111 blocuri din Drumul Taberei

Postat la 18 noiembrie 2016 124 afişări

Lucrările la metrou întrerup căldura şi apa caldă pentru 111 blocuri din Drumul Taberei

Lucrările la metrou întrerup, de luni, căldura şi apa caldă pentru 111 blocuri din cartierul bucureştean Drumul Taberei, potrivit RADET.

"R.A.D.E.T. anunţă că va întrerupe temporar furnizarea apei calde şi agentului termic pentru încălzire, în zona Drumul Taberei, din Sectorul 6 al Capitalei, începând cu data de luni, 21 noiembrie, ora 00.00. Întreruperea a fost cerută, pentru executarea unor lucrări în cadrul proiectului „Magistrala 5 de metrou Drumul Taberei – Pantelimon” în Proiectul Operaţional Sectorial Transport (cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională), beneficiar al proiectului SC Metrorex SA, de către executantul lucrării - Asocierea SPA FCC Construction SA, Delta ACM 93 SRL, AB Construct SRL, prin societatea comercială VERTA – TEL SRL. Vor fi afectaţi locatarii unui număr de 111 blocuri situate în perimetrul străzilor Sibiu, 1 Mai şi Drumul Taberei (între intersecţia cu strada Braşov şi intersecţia cu strada Sibiu)", potrivit unui comunicat de presă al RADET remis vineri MEDIAFAX.

Reprezentanţii constructorului estimează că lucrările vor avea un termen de execuţie de maxim 24 de ore, astfel că serviciul de alimentare cu apă caldă

şi căldură va putea fi reluat, cel mai târziu marţi, 22 noiembrie, ora 08.30.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.