Lucrări la Parcul Operei - Oprescu: În zonă se reface Clubul de Tenis Bucureşti, nu s-au defrişat copaci

Postat la 28 mai 2013 51 afişări

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat marţi că pe terenul de 1,6 hectare de lângă Parcul Operei nu sunt tăiaţi copaci, ci se reface Clubul de Tenis Bucureşti şi se igienizează zona, precizând că a discutat cu Ion Ţiriac să nu fie "carnagiu cu pomi acolo".

Lucrări la Parcul Operei - Oprescu: În zonă se reface Clubul de Tenis Bucureşti, nu s-au defrişat copaci

 Edilul Capitalei a precizat că municipalitatea a autorizat lucrările de refacere a Clubului de Tenis Bucureşti, cunoscut ca baza Doherty.

"Autorizarea dată de Primăria Municipiului Bucureşti este de refacere a Clubului de Tenis Bucureşti, respectiv igienizarea zonelor respective şi de curăţire a tufişurilor pentru refacerea acelui club de tenis al Bucureştiului care a funcţionat odată acolo", a spus Sorin Oprescu, arătând că locul este perfect pentru că se află la "intersecţia în care studenţii vin din campusurile lor".

Primarul Capitalei a precizat că a discutat cu Ion Ţiriac înainte de începerea lucrărilor, astfel încât să nu fie "carnagiu cu pomi acolo".

Asociaţia Salvaţi Bucureştiul a arătat marţi, într-un comunicat de presă, că o treime din Parcul Operei, respectiv 1,6 hectare de spaţiu verde, a fost defrişat de Federaţia Română de Tenis.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/lucrari-la-parcul-operei-oprescu-in-zona-se-reface-clubul-de-tenis-bucuresti-nu-s-au-defrisat-copaci-10906579
10906579
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.