Low-costul Easy Jet revine mâine pe aeroportul Otopeni cu o cursă pe Bucureşti-Londra

Postat la 16 octombrie 2013 458 afişări

Compania aeriană low cost Easy Jet revine mâine pe aeroportul Henri Coandă (Otopeni), cel mai mare din ţară, cu o cursă Bucureşti-Londra Gatwick, pe care o va opera de patru ori pe săptămână.

Low-costul Easy Jet revine mâine pe aeroportul Otopeni cu o cursă pe Bucureşti-Londra

Din Bucureşti mai au zboruri către Londra şi companiile low-cost WizzAir şi Blue Air. Ambii zboară însă către aeroportul Londra Luton, un aeroport mai mic, aflat la circa 50 de kilometri de capitala Marii Britanii.

Gatwick este al doilea mare aeroport internaţional din Londra, după Heathrow. Tot spre Londra mai zboară companiile Tarom şi British Airways.Compania aeriană Easy Jet a mai fost prezentă pe piaţa locală până în toamna lui 2011. Atunci operatorul realiza curse din Bucureşti către Milano şi Madrid.

La nivel internaţional, easyJet, al doilea mare operator low-cost după Ryanair, a transportat circa 50 de milioane de pasageri anul trecut. Pe Otopeni au ajuns în primul semestru din acest an 3,5 milioane de pasageri, în creştere cu circa 1% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Atra­gerea de noi companii aeriene va creşte traficul de pe Otopeni, aeroportul de pe care operează în prezent companiile tradiţionale Tarom, British Airways, Air France KLM şi altele, dar şi companiile low-cost Wizz Air şi Blue Air.

Cititi mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
londra,
cursa,
otopeni,
low cost,
easy jet
/actualitate/low-costul-easy-jet-revine-maine-pe-aeroportul-otopeni-cu-o-cursa-pe-bucuresti-londra-11522527
11522527
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.