Lovitură pe piaţa media. După 16 ani Florin Călinescu reface „Chestiunea Zilei

Postat la 11 noiembrie 2016 1022 afişări

Lovitură pe piaţa media. După 16 ani Florin Călinescu reface „Chestiunea Zilei

uratul de la ”Românii au talent” e pe cai mari. După ani pauză în televiziune, soarele străluceşte tot mai tare pe strada actorului Florin Călinescu.

După ”Tanti Florica”, s-a aşezat confortabil la masa juraţilor de la ”Românii au talent”, iar acum se află în negocieri avansate cu boşii de la Pro TV pentru primul format nocturn ajuns în grila postului după multă vreme.

Dacă totul merge conform planului şi negocierile se încheie cu zâmbete şi strângeri de mână, de anul viitor, numele lui Florin Călinescu va fi din nou strigat ca pe vremuri la Pro TV. ”Probabilitatea devine pe zi ce trece certitudine”, a declarat o sursă din postul sus menţionat, citată de Libertatea.ro.

Revenirea actorului în prima ligă a vedetelor de televizune se datorează în proporţie uriaşă popularităţii pe care a dobândit-o în calitate de jurat la ”Românii au talent”.

Deşi au fost sceptici în ceea ce priveşte priza lui Călinescu la public, audienţele i-au determinat se pare pe producători să îndrăznească şi mai mult şi au creionat fără să clipească noul proiect în care va fi implicat.

De fapt, au scos de la naftalină celebrul format ”Chestiunea zilei” şi l-au actualizat. Potrivit sursei citate, actorului i-au sclipit ochii în momentul în care i s-a pus problema revenirii la ”nocturnă” şi, din acel punct, discuţiile au demarat cu aplomb. scrie realitatea.net

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.