LOVITURĂ în scandalul sexual care a şocat o lume întreagă: Tarantino RECUNOAŞTE TOT: "Am ştiut îndeajuns cât să fi făcut mai mult"

Postat la 20 octombrie 2017 601 afişări

Regizorul Quentin Tarantino recunoaşte că ştia de ani de zile de comportamentul necorespunzător faţă de femei al producătorului Harvey Weinstein, scrie BBC.

LOVITURĂ în scandalul sexual care a şocat o lume întreagă: Tarantino RECUNOAŞTE TOT: "Am ştiut îndeajuns cât să fi făcut mai mult"

"Am ştiut îndeajuns cât să fi făcut mai mult", a spus Tarantino, într-un interviu acordat celor de la New York Times.

Comentariile sale vin după ce poliţia din Los Angeles a început să investigheze un nou presupus caz de hărţuire sexuală, din 2013, în care a fost implicat Weinstein.

Harvey Weinstein se confruntă cu numeroase acuzaţii de hărţuire sexuală şi chiar viol din partea a zeci de femei. Producătorul de film a negat până acum orice acuzaţie legată de sex non-consensual, iar poliţia nu a făcut nici o arestare în acest caz răsunător care a şocat lumea cinematografică.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.