Acesta este cel mai bun restaurant din lume în 2017 - GALERIE FOTO

Autor: Roxana Cârcior Postat la 27 octombrie 2017 560 afişări

Succesul unui restaurant este determinat de mai mulţi factori. În primul rând, ce gust are mâncarea, cum arată şi cum eşti servit la masă. La fel de importantă este şi atmosferă şi valoarea întregii experienţe.

Aceste criterii intră şi în evaluarea de către oameni pe platforma de călătorie Tripadvisor care tocmai şi-a decis cele mai bune restaurante din lume în 2017.

Primul loc îl obţine un restaurant din Marea Britanie, localitatea Oldstead, numit The Black Swan, ce a primit 5 stele din 5 în urma a 879 de recenzii.

Locul doi în clasament îl ocupă tot un restaurant din Marea Britanie, numit Belmond Le Manoir aux Quat'Saisons.

Podiumul este încheiat de un restaurant cu trei stele Michelin din Franţa numit Maison Lameloise. Acesta se află în localitatea Chagny şi preţul unei mese se plasează între 473 şi 946 de lei. Anul trecut, Maison Lameloise a ocupat locul al doilea.

Sursa foto: TripAdvisor

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.