Ce se intâmplă cu cea mai aşteptată AUTOSTRADĂ din România: Ploieşti - Braşov

Postat la 19 octombrie 2017 372 afişări

Ministrul Finanţelor, Ionuţ Mişa, a discutat, la Washington, cu vicepreşedintele Băncii Mondiale, Cyril Muller, în vederea unei finanţări pentru autostrada Ploieşti-Braşov. „Banca şi-a declarat sprijinul, urmând să demareze deja prima misiune tehnică în 30 octombrie”, a anunţat miercuri ministerul.

Ce se intâmplă cu cea mai aşteptată AUTOSTRADĂ din România: Ploieşti - Braşov

onuţ Mişa a participat, în perioada 11-16 octombrie, la Reuniunea anuală a Grupului Băncii Mondiale şi a Fondului Monetar Internaţional, la Washington - eveniment la care România participă din anul 1972.

Ministrul Finanţelor a avut o serie de întâlniri care au vizat discuţii despre strategia fiscal-bugetară 2017-2019, dând asigurări că „România îşi va menţine deficitul bugetar sub 3% în 2017 şi 2018”, precizează Finanţele.

Agenda delegaţiei române a cuprins şi întâlniri cu reprezentanţii Băncii Mondiale (BM), ministrul Ionuţ Mişa apreciind sprijinul Băncii în convenirea celor mai eficiente soluţii pentru depăşirea obstacolelor întâmpinate în implementarea proiectelor susţinute din împrumuturile incluse în portofoliul actual.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.