LOVITURĂ fulger pe piaţa bancară din România. Anunţul ŞOC a venit astăzi! Este vorba despre UN MILIARD de lei. Ce trebuie să ştie toţi clienţii

Postat la 14 noiembrie 2018 190 afişări

Banca Transilvania, a doua cea mai mare insti­tu­ţie de credit după active de pe piaţa bancară locală, a ob­ţinut după primele nouă luni din 2018 un profit net de 979 mil. lei, în creştere cu 25,6% comparativ cu aceeaşi pe­rioadă a anului trecut. Câştigul a fost influenţat de as­cen­siunea veniturilor în condiţiile majorării creditării cu aproape 9%, într-un context caracterizat de creşterea dobânzilor.

LOVITURĂ fulger pe piaţa bancară din România. Anunţul ŞOC a venit astăzi! Este vorba despre UN MILIARD de lei. Ce trebuie să ştie toţi clienţii

Banca Transilvania avea după nouă luni din 2018 venituri operaţionale de 2,24 mld. lei, cu 17% peste încasările din aceeaşi perioadă a anului 2017.

„Suntem multumiţi că am reuşit să îmbinăm creşterea organică şi profitabilitatea cu un proces rapid de integrare a businessului şi clienţilor Bancpost. Prioritatea noastră a fost şi rămâne experienţa clienţilor noştri în utilizarea serviciilor bancare şi finanţarea economiei.

Am optat pentru o integrare rapidă a Bancpost pentru că este în avantajul clienţilor, precum şi pentru că favorizează creşterea. Totul merge bine şi suntem încrezători în ceea ce priveşte fuziunea de la finalul anului“, a declarat Ömer Tetik, director general al Băncii Transilvania.

La nivelul întregului grup Banca Transilvania, pro­fi­tul net a urcat după nouă luni din 2018 până la 1,24 mld. lei.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anunt,
clienti,
fulger,
lovitura,
piata bancara

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.