LOVITURĂ de teatru în cel mai urmărit program de startup-uri, prin puteţi lua 44.000 de euro de la stat: Start-up nation nu se mai...

Autor: Dan Straut Postat la 13 iulie 2017 526 afişări

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat anunţă, joi, că în actuala sesiune ultima zi de înscriere în Programul Start-Up Nation este vineri, 14 iulie, ora 20.00. La deschiderea sesiunii, termenul era vineri, ora 16.00.

LOVITURĂ de teatru în cel mai urmărit program de startup-uri, prin puteţi lua 44.000 de euro de la stat: Start-up nation nu se mai...

Ieri, ministrul Ilan Laufer anunţase pe pagina sa de Facebook că termenul limită pentru înscrierea în programul Start-up Nation a fost prelungit până la data de 28 iulie 2017.

„Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat dă curs solicitării mediului de afaceri privind prelungirea termenului-limită pentru înscrierea în programul Start-up Nation. Astfel, antreprenorii interesaţi de înscrierea în program pot depune dosarele online ca şi până acum, până la data de 28.07.2017, ora 20.00“, a anunţat ministrul pe pagina sa de Facebook. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
STARTUP NATION,
IMM,
FINANŢĂRI

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.