LOVITURĂ DE PROPORŢII pentru DNA! Anunţul de ultimă oră care îl lasă pe Victor Ponta fără cuvinte. Nimeni nu anticipa că se va ajunge până aici

Postat la 13 iulie 2017 1330 afişări

Dosarul disjuns şi trimis de DNA la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ), care-l viza pe fostul premier Victor Ponta pentru fapte de evaziune fiscală, a fost clasat, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Parchetului.

LOVITURĂ DE PROPORŢII pentru DNA! Anunţul de ultimă oră care îl lasă pe Victor Ponta fără cuvinte. Nimeni nu anticipa că se va ajunge până aici

După ce DNA a clasat cauza privind infracţiunea de conflict de interese în ceea ce-l priveşte pe fostul premier Victor Ponta, o parte din aceasta a fost disjunsă şi trimisă la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ).

"La data de 22 martie 2017 s-a dispus clasarea cauzei privind infracţiunea de conflict de interese (3 fapte) ce au fost reţinute în sarcina lui Victor Viorel Ponta, raportat la calitatea sa de prim ministru (cauză mediatizată prin comunicat nr. 1026/ 5 iunie 2015). Soluţia de clasare pentru această infracţiune s-a dispus deoarece a intervenit cauza de împiedicare a efectuării urmăririi penale faţă de Victor Viorel Ponta pentru faptele menţionate, ca urmare a faptului că solicitarea DNA de încuviinţare a urmăririi penale a fost respinsă de Plenul Camerei Deputaţilor. Cu privire la presupuse infracţiuni privind fapte care nu sunt de competenţa DNA s-a dispus disjungerea şi declinarea competenţei de soluţionare în favoarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie", arăta Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), pe 12 mai, la solicitarea MEDIAFAX.

Surse judiciare au declarat atunci pentru agenţia de presă MEDIAFAX că dosarul disjuns şi transmis Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie viza infracţiuni de evaziune fiscală.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.