Locul din Europa unde oamenii trăiesc până la 100 de ani şi sunt feriţi de boli

Postat la 22 iunie 2016 4994 afişări

Care este secretul longevităţii...

Locul din Europa unde oamenii trăiesc până la 100 de ani şi sunt feriţi de boli

Dorinţa de a duce o viaţă lungă şi sănătoasă îi împinge pe mulţi să urmeze diete stricte şi, de multe ori, costisitoare.  De pildă, americanii cheltuiesc aproximativ 10 miliarde dolari anual pe diete, abonamente la sală sau suplimente. Inutil însă, atâta vreme cât efortul zilnic sau dieta sănătoasă nu devin constante ale vieţii oamenilor.

Acest fapt este dovedit şi de populaţia din satele răspândite pe crestele munţilor de pe insula italiană Sardinia, regiune care a fost inclusă de experţi între aşa-numitele „zone albastre”, unde oamenii trăiesc cele mai îndelungate perioade şi unde ratele bolilor cronice sunt cele mai scăzute.

Vedeţi AICI Locul din Europa unde oamenii trăiesc până la 100 de ani şi sunt feriţi de boli 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
boli,
europa,
oameni
/actualitate/locul-din-europa-unde-oamenii-traiesc-pana-la-100-de-ani-si-sunt-feriti-de-boli-15503064
15503064
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.