Locuinţele de vânzare din România s-au scumpit cu 3,1% în perioada aprilie-iunie din 2017

Postat la 01 august 2017 47 afişări

Locuinţele disponibile spre vânzare în România s-au scumpit, în medie, cu 3,1% în al doilea trimestru din 2017, Cluj-Napoca ocupând primul loc în clasamentul celor mai mari preţuri pe metru pătrat pentru apartamente, fiind urmat de Bucureşti, potrivit unei analize Imobiliare.ro publicată marţi.

Locuinţele de vânzare din România s-au scumpit cu 3,1% în perioada aprilie-iunie din 2017

În al doilea trimestru al acestui an, locuinţele disponibile spre vânzare în România s-au scumpit, în medie, cu 3,1%, creşterea fiind una similară cu cea consemnată în perioada similară din 2016, respectiv 3%. În primele trei luni din 2017, locuinţele s-au scumpit cu 4%. Preţurile locuinţelor din România se află pe un trend ascendent constant în ultimii trei ani, indică datele centralizate de Analize Imobiliare.

Pretenţiile vânzătorilor autohtoni de proprietăţi rezidenţiale s-au majorat, în medie, cu 13% în ultimele 12 luni, potrivit statisticilor.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.