Loan Management si APS Romania, companii din Slavia Capital, au cumparat KBC Consumer Finance IFN

Autor: Roxana Cristea Postat la 01 aprilie 2011 239 afişări

Grupul privat de investitii Loan Management, detinut de APS (Asset Portfolio Servicing) si Slavia Capital, a achizitionat KBC Consumer Finance IFN de la KBC Group NV. In urma tranzactiei, numele companiei va fi schimbat in APS Consumer Finance IFN.

Oficialii Loan Management si cei ai APS au declarat ca achizitia face parte din strategia de crestere a pietei de recuperare creante din Europa Centrala si de Sud-Est. Cifrele tranzactiei nu au fost facute publice.

APS este liderul regional in recuperarea de creante si portofolii nonperformante. Compania are birouri in Praga, Bratislava, Wroclaw si Bucuresti. Operatiunile din Romania ale APS sunt consuse de Bogdan Manaila.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/loan-management-si-aps-romania-companii-din-slavia-capital-au-cumparat-kbc-consumer-finance-ifn-8119741
8119741
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.