Liviu Floria, român supravieţuitor în Algeria: N-am fost salvaţi. Ne-am salvat singuri. Atacatorii nu aveau nimic cu localnicii, vizau expaţii

Postat la 20 ianuarie 2013 10 afişări

Liviu Floria, unul dintre cei trei supravieţuitori ai atacului terorist din Algeria, unde alţi doi români şi-au pierdut viaţa, a organizat duminică o conferinţă de presă în care a relatat "teroarea permanentă" prin care a trecut timp de două zile. Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, din Piteşti, a sosit în ţară sâmbătă seară.

Liviu Floria spune că s-a ascuns cu un alt român sub un birou, în timp ce atacatorii executau ostatici.

"Era întuneric, ne-am strecurat pe sub maşini, ne-am târât, am ajuns la un gard, am reuşit să sărim şi de acolo am reuşit, cu ajutorul lui Dumnezeu, să ajungem unde ne propusesem", a spus Liviu Floria, precizând că au mers prin deşert "cel puţin 30-35 de kilometri, timp de aproximativ 15 ore".

El a mai spus că psihic este "distrus" şi că a trecut prin "două zile de teroare permanentă, de miercuri dimineaţă până vineri la ora cinci".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
salvaţi,
atacatorii,
Liviu Floria,
Algeria
/actualitate/liviu-floria-roman-supravietuitor-in-algeria-n-am-fost-salvati-ne-am-salvat-singuri-atacatorii-nu-aveau-nimic-cu-localnicii-vizau-expatii-10501418
10501418
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.