Liviu Dragnea, întâmpinat cu steaguri secuieşti şi afişe, în drumul spre Balvanyos

Postat la 12 iulie 2013 45 afişări

Locuitorii din patru comune din judeţul Covasna au arborat pe case steaguri secuieşti, vineri, înaintea trecerii prin zonă a vicepremierului Liviu Dragnea, care participă la Balvanyos la un forum pe tema regionalizării, în timp ce reprezentanţii PPMT au avut afişe cu mesaje despre Ţinutul Secuiesc.

Liviu Dragnea, întâmpinat cu steaguri secuieşti şi afişe, în drumul spre Balvanyos

 Localnicii din comunele Olteni, Malnaş, Micfalău şi Bixad au arborat aproximativ 200 de steaguri secuieşti pe case înaintea trecerii prin zonă a delegaţiei vicepremierului Liviu Dragnea, care participă vineri la un forum pe tema regionalizării, la un hotel din Balvanyos.

Oamenii spun că prin acest gest au vrut să îi semnaleze vicepremierului că se află în Ţinutul Secuiesc, iar pentru ei este importantă folosirea simbolurilor comunităţii.

Liviu Dragnea a fost aşteptat la Balvanyos de reprezentanţi ai UDMR şi PPMT, dar şi de zeci de primari din comune ale judeţelor Covasna, Harghita şi Mureş.

La sosirea vicepremierului, un reprezentant al PPMT a arborat un panou inscripţionat în limba română şi limba maghiară cu mesajul "Ţinutul Secuiesc şi autonomie", iar alţi membri ai PPMT au prezentat afişe pe care era scris "Ţinutul Secuiesc, o regiune".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/liviu-dragnea-intampinat-cu-steaguri-secuiesti-si-afise-in-drumul-spre-balvanyos-11118629
11118629
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.