„Liviu Dragnea avea o soluţie aproape sigură prin care putea scăpa de executare”. Avocatul Bombonicăi Prodana dezvăluie abordarea greşită în instanţă a liderului PSD

Postat la 28 mai 2019 338 afişări

Avocatul Adrian Toni Neacşu, cel care le-a reprezentat pe Bombonica Prodana şi pe Olguţa Şefu în dosarul angajărilor fictive în care Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare, transmite că preşedintele PSD avea o soluţie prin care putea scăpa de închisoare, dar a refuzat-o.

„Liviu Dragnea avea o soluţie aproape sigură prin care putea scăpa de executare”. Avocatul Bombonicăi Prodana dezvăluie abordarea greşită în instanţă a liderului PSD

"Liviu Dragnea avea o soluţie aproape sigură prin care scăpa de executare. Fapta reţinută în sarcina dumnealui este definiţia prin excelenţă a traficului de influenţă politică, adică aceea fapta prin care, prin folosirea funcţiei de conducere dintr-un partid, se creează un avantaj patrimonial (salarii nemeritate) unor terţe persoane. I s-a prezentat această variantă. Din păcate, schimbarea încadrării juridice în această faptă, care ar fi fost prescrisă şi astfel ar fi scăpat, nu a fost acceptată, chiar de dumnealui, ca varianta de apărare", scrie apărătorul, pe Facebook.

Avocatul arată că acesta este singurul său motiv de nemulţumire în ceea ce priveşte strategiile din dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman, în care fosta soţie a lui Liviu Dragnea a fost achitată.

"E singurul meu motiv de nemulţumire în ce priveşte strategiile de apărare în acest dosar, în care Bombonică Prodan a fost achitată curat şi va primi banii înapoi pe care deja i-a achitat drept prejudiciu iar Şefu Olguţa a primit 1 an cu suspendare, de la cei 3 iniţiali, fiind achitată pentru abuz în serviciu (ele fiind clientele mele). În rest, din acest dosar rămân cu lămurirea la CCR a definiţiei abuzului în serviciu, a constatării nelegalitatii completelor de 5 judecători şi poate, vom vedea, şi a nelegalitatii completelor nespecializate. Dosar greu, dar frumos şi motivant", completează Adrian Toni Neacşu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dragnea,
avocat,
solutie,
psd,
executare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.