Lista superofertelor de telefonie de Sarbatori

Postat la 02 decembrie 2009 19 afişări

Companiile de telefonie isi asteapta clientii, in luna cadourilor, cu oferte greu de refuzat. Concurenta este cu atat mai apriga cu cat numarul de cartele SIM active a depasit demult populatia Romaniei, ajungand la circa 24,5 milioane unitati.

Ofertele se adreseaza celor care, de exemplu, isi doresc un iPhone cu mai putin de 100 de euro si care nu sunt deranjati sa devina clienti "captivi" pentru cel putin doi ani. In oferte sunt incluse pana la sase luni de gratuitate la abonamente.

La Vodafone, cei care isi fac un abonament pe doi ani primesc gratuit un Nokia 2330 sau un Samsung S3500. Compania ofera cadou 5.000 minute in retea sau 500 minute nationale sau convorbiri nelimitate cu un prieten Vodafone.

Abonatii Orange cu vechime de cel putin un an si care vor inca un abonament primesc doua luni gratis pentru noul abonament si reducere la pretul telefonului. Clientii Orange pot avea un iPhone 3G cu doar 79 de euro daca isi fac un abonament de 20 de euro pe doi ani. Pentru un abonament de 5 euro pe luna, clientii prepay primesc 1.000 de minute in retea, plus 70 de minute de apeluri nationale.

Cititi materialul intreg pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oferte,
telefonie,
Sarbatori,
Craciun
/actualitate/lista-superofertelor-de-telefonie-de-sarbatori-5147239
5147239
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.