Lista restrcţiilor. CNSU propune prelungirea stării de alertă în România pentru încă 30 de zile - DOCUMENT

Postat la 08 noiembrie 2021 137 afişări

Lista restrcţiilor. CNSU propune prelungirea stării de alertă în România pentru încă 30 de zile - DOCUMENT

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă propune prelungirea stării de alertă în România pentru alte 30 de zile, începând de marţi, 9 noiembrie.

Printre altele, starea de alertă presupune menţinerea obligativităţii purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice închise şi deschise, precum şi la locul de muncă şi în mijloacele de transport în comun.

De asemenea, se propune menţinerea interdicţiei de circulaţie a persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei, în intervalul orar 22.00 - 5. 00, cu unele excepţii.

Se propune ca activitatea restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor şi la terase, precum şi a celor dispuse în interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, să fie permisă până la 50% capacitatea maximă a spaţiului în intervalul orar 5.00 - 21.00. Se propune ca participarea să fie permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
propunere,
alerta,
stare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.