Liga Arabă susţine că este necesară reexaminarea acordului nuclear cu Iranul

Postat la 09 mai 2018 89 afişări

Ahmed Abu al-Gheit, secretarul general al Ligii Arabe, a declarat, miercuri, că Iranul destabilizează Orientul Mijlociu, adăugând că este nevoie de reexaminarea acordului nuclear semnat în 2015 cu Teheranul, relatează site-ul Ynetnews.

Liga Arabă susţine că este necesară reexaminarea acordului nuclear cu Iranul

”Nu numai aspectele nucleare ar trebuie reanalizate. Iranul destabilizează regiunea. Lumea arabă este împotriva acţiunilor Iranului din sfera arabă”, a declarat Ahmed Abu al-Gheit.

Declaraţia secretarului general al Ligii Arabe a fost făcută la o zi după ce preşedintele SUA, Donald Trump, a anunţat decizia de retragere a Statelor Unite din Acordul nuclear semnat de marile puteri cu Iranul în anul 2015 şi că SUA vor reactiva sancţiunile contra Iranului.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.