LIFE IS HARD este reprezentanta României la European Business Awards (categoria Inovaţie)

Autor: Florin Casota Postat la 29 martie 2018 84 afişări

Compania românească LIFE IS HARD a fost desemnată recent ‘National Winner’ în ediţia 2017-2018 a European Business Awards - cea mai mare competiţie de business din Europa - şi va reprezenta România în finala acestei competiţii la categoria The Award for Innovation.

LIFE IS HARD este reprezentanta României la European Business Awards (categoria Inovaţie)

European Business Awards (EBA) premiază performanţa, inovaţia şi etica în business, iar la ediţia de anul acesta au aplicat 2898 companii din 34 ţări, România participând cu 105 aplicanţi.

“Susţinem de mai mult de 10 ani transformarea digitală a companiilor, folosind tehnologia ca pe un tool de creştere a comunităţii de business. Din 2017 suntem de asemenea implicaţi în dezvoltarea proiectelor Smart City şi furnizăm mai multe aplicaţii care vor ajuta generaţiile următoare să trăiască în oraşe inteligente, cu sustenabilitate crescută. Toate demersurile noastre sunt concentrate către a crea viitorul în România şi suntem mândri că putem contribui, prin prezenţa noastră la European Business Awards, la a pune România pe harta inovaţiei din Europa”, spune Erik Barna, CEO şi fondator LIFE IS HARD.

În cadrul procesului de jurizare EBA sunt desemnaţi câştigători nationali pentru fiecare ţară participantă, iar în finala compeţiei sunt premiate cele mai performante 12 companii din Europa la nivel de inovaţie, implicare socială, dezvoltare de business.

Adrian Tripp, CEO al European Business Awards, considera că: “Faptul că LIFE IS HARD deţine statutul de National Winner pentru România este o confirmare a leadershipului companiei. Acest statut este o recunoaştere a valorilor precum succesul, etica şi inovatia şi se acordă doar celor mai bune companii din Europa”.

În perioada 22-23 mai, LIFE IS HARD va participa la runda finală de jurizare organizată la Varşovia şi de asemenea la Sumit-ul de business, respectiv Gala în cadrul căreia vor fi anunţaţi oficial câştigătorii ediţiei 2018 a European Business Awards.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.