Liderul suprem al Iranului: Statele Unite sunt ”inamicul numărul unu” al Teheranului

Postat la 02 noiembrie 2017 63 afişări

Statele Unite sunt ”principalul inamic” al Teheranului, iar Iranul nu va ceda niciodată în faţa presiunii Washingtonului în privinţa acordului nuclear multinaţional, a afirmat liderul suprem iranian, Ali Khamenei, în cadrul unui discurs televizat, informează Reuters.

Liderul suprem al Iranului: Statele Unite sunt ”inamicul numărul unu” al Teheranului

”Ostilitatea Americii este îndreptată către statul iranian. America este inamicul numărul unui al naţiunii noastre. Nu vom accepta niciodată intimidarea lor faţă de acordul nuclear”, a spus Khamenei.

Preşedintele SUA a acuzat Iranul că dezvoltă rachete, oferă susţinere organizaţiilor teroriste din Orientul Mijlociu şi nu permite inspecţii la unele instalaţii atomice. Liderul de la Casa Albă a dat asigurări că va bloca "toate tentativele Iranului de a fabrica arme nucleare".

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.