Lider PSD, despre rezultatul neaşteptat la alegerile europarlamentare: Am primit un semnal foarte clar şi trebuie să luăm act de el

Postat la 27 mai 2019 133 afişări

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, spune că semnalul dat de alegerile de duminică este unul foarte clar „şi trebuie să luăm act de el”. Liderul bistriţean susţine că rezultatul este slab şi nu se aştepta la el.

Lider PSD, despre rezultatul neaşteptat la alegerile europarlamentare: Am primit un semnal foarte clar şi trebuie să luăm act de el

„Este un rezultat slab, la care nu mă aşteptam. Mă aşteptam la un rezultat în jurul a 30% care, de asemenea, nu era un rezultat foarte bun pentru noi, dar 25% e un rezultat slab pentru PSD şi sper ca fiecare dintre cei care au de învăţat din ceea ce ne-au transmis cetăţenii să o facă”, a spus Emil Radu Moldovan.

Întrebat despre eventuale demisii la nivelul conducerii PSD, Moldovan a spus că rezultatul „este prea fierbinte pentru a avea o decizie”.

„Ceea ce este foarte clar pentru mine este că am primit un semnal foarte clar, pe care vom vedea cum arată şi la nivelul judeţul Bistriţa-Năsăud şi trebuie să luăm act de el. Cetăţenii ştiu de fiecare dată cel mai bine ce îşi doresc şi fiecare dintre noi trebuie să învăţăm din acest rezultat”, a afirmat preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud.

În opinia acestuia, prezenţa spectaculoasă este un lucru foarte bun pentru democraţia din România.

„Când oamenii reîncep să devină interesaţi de politică, de alegeri, este un lucru bun. Dacă pentru mine s-a întâmplat un lucru bun, acesta este, din punctul meu de vedere cel mai pozitiv lucru - numărul mare de alegători care s-au prezentat la urne. Cred că cel puţin în municipiul Bistriţa, în permanenţă au fost oameni la secţia de votare. Noi vorbim în momentul de faţă de o prezenţă de aproape 50% din cei înscrişi în listele, însă dacă îi calculăm pe cei 4 milioane plecaţi o să vedeţi că prezenţa este de 80%, nu de 50%. Comparaţia trebuie făcută aici, că România a ajuns fruntaşă în ţările europene cu prezenţa la vot lucru care pe mine mă bucură pentru că este un lucru foarte bun”, a conchis Moldovan.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rezultat,
psd,
lider,
primire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.