Less is more… şi în aviaţie

Autor: Ioana Matei Postat la 08 martie 2021 70 afişări

⇒ Pandemia a accentuat competiţia dintre cei mai mari doi producători de aeronave ai lumii, Airbus şi Boeing;

⇒ Airbus pare însă să fie câştigătorul acestei situaţii, în contextul în care oamenii călătoresc pe distanţe mai scurte şi în aeronave mai mici;

⇒ Compania îşi extinde constant familia de A320 şi ia în considerare lansarea de modele alimentate de hidrogen pentru distanţe scurte până în 2035;

⇒ Producătorul francez se afla pe o poziţie mai bună şi din punctul de vedre al cash-ului deţinut: compania avea 16 miliarde de dolari în cash şi echivalente de cash, faţă de cei 10 miliarde de dolari deţinuţi de Boeing.

Guillaume Faury, CEO Airbus SE: „Cele trei tipuri de design ZEROe marchează un moment istoric în domeniul aviaţiei comerciale.”

Foto: hepta, Airbus via Abacapress.com

Sursa: Bloomberg

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aviatie,
airbus,
boeing,
pandemie,
avion,
design

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.