Leroy Merlin deschide un magazin în Bacău şi ajunge la 13 spaţii în România

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 16 mai 2016 2039 afişări

Leroy Merlin, unul dintre cei mai importanţi retaileri de bricolaj la nivel mondial, va deschide pe 27 mai, ora 07:00, în oraşul Bacău, cel de-al treisprezecelea magazin din reţeaua proprie şi al doilea din regiunea Moldova.

Leroy Merlin deschide un magazin în Bacău şi ajunge la 13 spaţii în România

Magazinul, care are 100 de angajaţo, se întinde pe o suprafaţă de 12.000 mp şi este situat pe Calea Republicii, nr. 181, în cadrul centrului comercial Hello Shopping Park. Magazinul pune la dispozitia clienţilor un spaţiu drive-in, dispus pe o suprafaţă de 3.700 mp. Programul magazinului este de luni până sâmbătă între orele 07:00 – 21:00 şi duminică între orele 09:00 – 20:00. 

Cele peste 25.000 de articole din magazin oferă soluţii pentru amenajarea, reamenajarea sau construirea locuinţei şi a grădinii.

Magazinul Leroy Merlin din Bacău va oferi clienţilor săi servicii de livrare expres incepand de la 19,35 lei, descărcare la uşa clientului, finanţare, retur marfa în termen de 90 de zile de la cumparare, închiriere unelte pentru care nu se percepe garantie, post vânzare, debitare lemn, mixare vopsea etc. De asemenea, pentru pauzele din timpul cumpărăturilor, este pregătită o cafenea şi o mini-librarie pentru clienţi.

Clienţii vor beneficia, ca şi în restul unităţilor reţelei, de consiliere specializată şi personalizată pentru achiziţionarea produselor dorite, astfel încât fiecare să primească cele mai bune soluţii adaptate nevoilor şi bugetului lor.

“Locuitorii din această zonă a ţării sunt activi, întreprinzători şi deschişi la proiecte noi, iar noi (...) ne propunem să fim cel mai important actor de pe piaţa magazinelor de bricolaj din Bacău”, a declarat Frédéric Lamy, directorul general Leroy Merlin România.

În prezent, în România, funcţionează 12 magazine Leroy Merlin (două magazine în Bucureşti: complexul comercial Sun Plaza şi parcul comercial Colosseum, un magazin pe Şoseaua Alexandria, în Bragadiru, Ilfov , un magazin în Craiova – Electroputere Mall, un magazin lângă Ploieşti, pe DN1 km 6, comuna Blejoi, un magazin în Braşov pe Bd. Griviţei Nr.1L, un magazin în Constanţa pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 207, doua magazine în Cluj-Napoca, pe Calea Turzii 186 şi pe Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 182, un magazin în Sibiu în incinta Shopping City Sibiu pe Str. Sibiului nr. 5, Şelimbăr, un magazin Suceava pe Strada Unirii, nr. 27B şi un magazin în Târgu Mureş pe Strada Gheorghe Doja 243 – Promenada Mall).

Fondat în 1923, Leroy Merlin are peste 370 de magazine în 12 ţări şi este liderul actual al pieţei de bricolaj din Franţa şi al treilea retailer la nivel mondial.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/leroy-merlin-deschide-un-magazin-in-bacau-si-ajunge-la-13-spatii-in-romania-15328172
15328172
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.