Legea privind castrarea chimică a pedofililor, respinsă de Senat

Postat la 11 octombrie 2011 17 afişări

Comisia juridică a Senatului a respins, marţi, iniţiativa legislativă care prevede castrarea chimică a pedofililor condamnaţi pentru circumstanţe agravante de abuz sexual.

Senatorii din Comisia juridică au adoptat, în acest sens, un raport de respingere la propunerea legislativă privind prevenirea violenţei şi abuzurilor sexuale asupra minorului, singurul vot în favoarea adoptării proiectului aparţinând senatorului PDL Iulian Urban. Propunerea legislativă prevede ca făptuitorul găsit vinovat de violenţă şi abuz sexual asupra minorului şi condamnat pentru circumstanţe agravante de abuz sexual să primească o pedeapsă suplimentară prin "inhibarea pornirilor sexuale, prin metode chimice", pentru a se preveni, astfel, recidiva.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
copii,
infractiuni,
pedofilie,
castrare,
senat
/actualitate/legea-privind-castrarea-chimica-a-pedofililor-respinsa-de-senat-8855894
8855894
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.