Legătura dintre furtul de carburanţi şi MOARTEA oamenilor. Cazul ambulanţierilor din Corabia. Ce verifică procurorii

Postat la 05 decembrie 2018 73 afişări

Cercetările în cazul ambulanţierilor din Corabia acuzaţi că au furat combustibil au fost extinse, procurorii cercetând dacă în perioada în care s-au înregistrat furturile au murit oameni, în condiţiile în care ambulanţele ar fi circulat mai încet pentru a face economie de combustibil.

Legătura dintre furtul de carburanţi şi MOARTEA oamenilor. Cazul ambulanţierilor din Corabia. Ce verifică procurorii

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că cercetările pentru ucidere din culpă în dosarul furtului de combustibil se fac in rem, fără să fie vorba deocamdată despre vreo urmărire penală.

 

”Deci cercetările se efectuează numai în cauză şi după aceea, în funcţie de probatoriul administrat, vom aprecia dacă există legătură de cauzalitate între activitatea infracţională a inculpaţilor şi cele opt decese înregistrate în perioadă de referinţă. În perioada în care există indicii că au sustras diferite cantităţi de motorină”, au spus procurorii.

 

Potrivit expertizei tehnice auto, ambulanţierii au condus cu viteză mai mică pentru a reduce consumul.

 

”În urma probatoriului se va vedea dacă există legătură de cauzalitate între activitatea infracţională şi decesul celor opt persoane care a intervenit în perioada de referinţă”, precizează procurorii.

 

Magistraţii au luat măsura controlului judiciar faţă de 13 dintre ambulanţieri, acestora fiindu-le interzisă şi exercitarea profesiei pe o perioadă de 60 de zile. Activitatea serviciului de ambulanţă nu este, însă, afectată.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
corabia,
furt,
procurori,
caz,
oameni,
legatura

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.