Lech Kaczynski va fi inmormantat duminica la Cracovia

Postat la 18 aprilie 2010 7 afişări

Presedintele Poloniei, Lech Kaczynski, si sotia sa, Maria, vor fi inmormantati duminica la Cracovia, in cursul unei ceremonii de la care vor lipsi multi lideri politici, care nu au reusit sa ajunga in Polonia din cauza perturbarii traficului aerian in Europa.

Presedintele american, Barack Obama, a anuntat sambata ca nu va asista la funeraliile cuplului prezidential din cauza inchiderii spatiului aerian, afectat de un nor de cenusa vulcanica. Cancelarul german, Angela Merkel si presedintele francez, Nicolas Sarkozy, au anuntat de asemenea ca nu vor participa la funeralii, la fel ca si alti lideri si monarhi. Mai multi lideri din Europa Centrala si de Est au precizat ca vor veni cu masina sau trenul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Polonia,
accident,
funeralii,
Lech Kaczynski,
lideri
/actualitate/lech-kaczynski-va-fi-inmormantat-duminica-la-cracovia-5936613
5936613
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.