Lazăr îi îndeamnă pe procurorii cu experienţă managerială să participe la selecţia pentru DNA

Postat la 06 august 2018 15 afişări

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, i-a îndemnat pe procurorii generali ai parchetelor de pe lângă curţile de apel, precum şi pe ceilalţi procurori cu experienţă managerială din cadrul Ministerului Public să participe la selecţia pentru conducerea DNA.

Lazăr îi îndeamnă pe procurorii cu experienţă managerială să participe la selecţia pentru DNA

"Referitor la procedura aflată în curs privind selecţia procurorilor în vederea efectuării propunerii de numire în funcţia vacantă de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, domnul Augustin Lazăr, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ), adresează invitaţia procurorilor generali ai parchetelor de pe lângă curţile de apel, precum şi celorlalţi procurori cu experienţă managerială din cadrul Ministerului Public, de a participa la procedura iniţiată de Ministerul Justiţiei", se arată într-un comunicat de presă al Parchetului General, remis MEDIAFAX.

Totodată, procurorul general şi-a reafirmat încrederea în responsabilitatea şi profesionalismul procurorilor cu experienţă managerială, "mulţi dintre aceştia fiind beneficiarii direcţi ai proiectului lansat anul trecut de Parchetul Gneeral vizând respectarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului în faza de urmărire penală, precum şi a reducerii numărului de condamnări la Curtea Europeană a Drepturilor Omului".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.