Larisa Iordache a câştigat titlul la individual-compus, la Campionatele Naţionale de la Bucureşti

Autor: Adina Oşan Postat la 27 septembrie 2015 132 afişări

Sportiva Larisa Iordache (Dinamo Bucureşti) a câştigat, sâmbătă, titlul naţional la individual-compus, la cea de-a 68-a ediţie a Campionatelor Naţionale de la Bucureşti, în timp ce la echipe, Dinamo Bucureşti a devenit campioană naţională.

Larisa Iordache este componentă a lotului olimpic al României, cu care va participa luna viitoare la CM de la Glasgow.

Pe podium au mai urcat sportivele Anamaria Ocolişan (CNS CSS Cetate Deva) şi Diana Bulimar (Dinamo Bucureşti), şi ele componente ale lotului României.

Deşi anunţată printre competitoare, multipla campioană Cătălina Ponor, care face parte şi ea din echipa pentru Mondiale, nu a mai intrat în concurs din cauza unei accidentări.

În competiţia pe echipe, titlul naţional a revenit clubului Dinamo Bucureşti.

Vineri, la masculin, titlul la individual-compus a fost cucerit de Cristian Băţagă (CSM Bistriţa), iar Dinamo Bucureşti s-a impus în concursul pe echipe.

Campionatele Naţionale de gimnastică vor continua, duminică, cu finalele pe aparate, fete şi băieţi.

Pentru gimnaştii din loturile olimpice, CN de la Bucureşti reprezintă un test important înaintea participării la Campionatele Mondiale de la Glasgow, care vor avea loc între 23 octombrie – 1 noiembrie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GIMNASTICĂ,
NAŢIONALE,
MEDALII
/actualitate/larisa-iordache-a-castigat-titlul-la-individual-compus-la-campionatele-nationale-de-la-bucuresti-14757183
14757183
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.