Lapoviţă şi ninsoare pe Transalpina. Echipajele intervin cu material antiderapant

Autor: Petru Mazilu Postat la 18 septembrie 2022 67 afişări

Serviciul de drumuri naţionale Gorj anunţă că a nins pe Transalpina. Maşinile care ajung în zonă trebuie să fie echipate de iarnă, iar utilajele companiei de drumuri acţionează cu un utilaj echipat cu lamă şi material antiderapant.

Lapoviţă şi ninsoare pe Transalpina. Echipajele intervin cu material antiderapant

Şoferii maşinilor neechipate corespunzător sunt rugaţi să evite şoseaua montană.

Atenţie! Lapoviţă şi ninsoare pe DN 67C, Transalpina, zona montană. Evitaţi deplasarea dacă nu aveţi autovehicule echipate de iarnă! În zonă acţionează un echipaj de intervenţie din cadrul districtului Rânca. Dacă aveţi probleme cauzate de aderenţă, nu vă continuaţi deplasarea, aşteptaţi să treacă utilajul cu material antiderapant şi cereţi ajutorul echipei de la drumuri”, anunţă Serviciul de drumuri naţionale Gorj.

Şoseaua nu este închisă şi se acţionează cu un utilaj echipat cu lamă şi material antiderapant.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lapoviţă,
ninsoare,
transalpina

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.