Lanţul de restaurante McDonald’s îşi continuă expansiunea la nivel naţional prin deschiderea unei unităţi în municipiul Brăila

Autor: Andra Stroe Postat la 19 decembrie 2018 235 afişări

Lanţul de restaurante McDonald’s, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de restaurante cu servire rapidă, intră pe piaţa din Brăila printr-o unitate de tip drive-through situată în cadrul Parcului de Retail Penny, dezvoltat de grupul REWE prin remodelarea unei foste unităţi XXL.

Lanţul de restaurante McDonald’s îşi continuă expansiunea la nivel naţional prin deschiderea unei unităţi în municipiul Brăila

Noul restaurant McDonald’s va avea o suprafaţă de aproximativ 360 de metri pătraţi si se va întinde pe un teren de circa 1.000 de metri pătraţi, tranzacţia de închiriere fiind intermediată de firma de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox, care gestionează şi procesul de administrare a parcului de retail.

În cadrul proiectului situat pe Calea Călăraşilor, în zona central – sudică a oraşului, mai funcţionează magazine operate de retailerii Penny, JYSK şi Pepco.

Premier Restaurants Romania, compania care operează brandul McDonald’s în România, are ȋn momentul de faţă o reţea de 76 de restaurante în 23 de oraşe din ţară.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
restaurante,
braila,
mcdonald's

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.