Lanţul de cafenele 5 to go intră în premieră într-un magazin de bricolaj şi vrea să acopere în următorii 3 ani toată reţeaua Brico Depot

Postat la 19 iunie 2019 168 afişări

Lanţul de cafenele 5 to go intră în premieră într-un magazin de bricolaj şi vrea să acopere în următorii 3 ani toată reţeaua Brico Depot

Lanţul de cafenele 5 to go continuă procesul de extindere şi deschide prima unitate în incinta unui magazin de bricolaj, în urma unui parteneriat cu Brico Depot Băneasa, intenţionând să acopere în următorii 3 ani toate cele 34 de magazine ale retailerului.

Noua locaţie este o franciză deţinută de doi tineri antreprenori, Robert Daniel Soare şi Veronica Mariana Soare.

„Suntem, în sufletul nostru, doi tineri care au crezut că pot face mai mult, că pot găsi ceva de care să se agaţe şi să rămână în ţara lor. Şi am decis să ne „agăţăm" de pasiunea noastră comună – cafeaua.  După multe idei, am decis să ne începem propria afacere. Ne-am aşezat la masă şi ne-am întrebat: „Ce aduce un zâmbet oamenilor? De ce ai cel mai mult nevoie când îţi începi ziua?". Şi răspunsul a apărut clar când am zis „Nu pot să gândesc fără o cafea!". 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bricolaj,
cafenele,
magazin,
intrare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.