La scurt timp după ce a servit un cuplu, viaţa unei chelneriţe necăjite s-a schimbat. Este emoţionant ce a primit tânăra peste doar câteva ore | FOTO

Autor: Departamentul Life Postat la 29 noiembrie 2019 112 afişări

O chelneriţă a primit o maşină de la un cuplu pe care l-a servit în restaurantul pentru care femeia lucrează, transmite CNN.

Adrianna Edwards, care lucează la un restaurant Denny's din Galveston, Texas, mergea în fiecare zi cinci ore pe jos pentru a ajunge la serviciu şi apoi înapoi acasă. „Am facturi de plătit. Trebuie să mănânc. Trebuie să faci ceea ce e de făcut”, a declarat tânăra, pentru un post local de televiziune.

Viaţa tinerei s-a schimbat recent după ce un cuplu, care a aflat povestea ei, i-a oferit o maşină, fără nicio obligaţie. De fapt, cei doi soţi, care au dorit să rămână anonimi, i-au cerut lui Edwards să facă şi ea o faptă bună atunci când va putea.

Foto: captură din video

Bunii samariteni au achiziţionat maşina la doar câteva ore după ce au cunoscut-o pe Adrianna. Vehiculul este un Nissan Sentra fabricat în 2011.

Cu ajutorul automobilului, Edwards va petrece pe drumul spre muncă şi înapoi doar 30 de minute. „Simt că visez. La fiecare dpuă ore merg la fereastră ca să mă conving că este o maşină acolo”, a declarat Edwards.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cuplu,
primire,
tanara,
schimbare,
viata

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.