La doar o lună de mandat, ministrul Răzvan Cuc "vânat de Opoziţie" în Parlament pentru autostrăzi

Postat la 27 martie 2019 85 afişări

PNL şi PMP au depus la Camera Deputaţilor o moţiune simplă prin care cer demisia lui Răzvan Cuc. Aceasta va fi dezbătută de către deputaţi, pe 1 aprilie, ora 16.00, iar votul va fi dat în plenul de pe 3 aprilie. Opoziţia îi reproşează ministrului Transporturilor lipsa de autostrăzi.

La doar o lună de mandat, ministrul Răzvan Cuc "vânat de Opoziţie" în Parlament pentru autostrăzi

„În conformitate cu articolul 112 din Constituţia României şi a articolelor din regulamentul Camerei Deputaţilor, vă înaintm moţiunea simplă -Mandatul ministrului Cuc, cu numărul trei este unul de nota trei-, iniţiată de deputaţii PNL şi PMP. Poate sunteţi surprinşi că la o lună de la preluarea mandatului de ministru al Transporturilor de către domnul Răzvan Cuc, opoziţia a decis să sancţioneze cu o moţiune simplă activitatea ministrului Transporturilor. Citind însă textul moţiunii simple veţi constata că există motive suficiente care legitimează demersul nostru. Într-o lună de mamdat, două domenii strategice pentru economia României, mă refer la sectorul feroviar şi sectorul aerian se află într-o criză fără precedent din cauza unor decizii iresponsabile în ceea ce priveşte managementul acestor sectoare”, a anunţat deputatul PNL Lucian Bode, în plenul de miercuri.

 

Biroul permanent a decis ca moţiunea simplă intitulată „Mandatul Ministrului Cuc cu numărul trei, este unul de nota 3!”, să fie dezbătută în plenul Camerei Deputaţilor luni, 1 aprilie, urmând ca votul să fie dat pe 3 aprilie.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ministru,
opozitie,
autostrazi,
mandat

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.