Kraft Foods România a devenit, din aprilie, Mondelez România

Postat la 07 mai 2013 127 afişări

Compania Kraft Foods România, care comercializează cafea, ciocolată şi biscuiţi, şi-a schimbat, din 25 aprilie, denumirea în Mondelez România, ca urmare a strategiei globale a grupului din care face parte.

Kraft Foods România a devenit, din aprilie, Mondelez România

 "La 1 octombrie, 2012, Kraft Foods s-a împărţit în două companii publice de top: o companie de snacks la nivel global, cu creştere semnificativă şi o companie de produse de băcănie, în America de Nord, cu o marjă de profit ridicată. Aceasta din urmă, îşi menţine numele de Kraft Foods Group", se arată într-un comunicat al companiei.

Noul nume, inventat, este o combinaţie între echivalentul latin al cuvântului "lume" şi o expresie care sugerează termenul "delicios".

Potrivit companiei, Mondelez România este lider de piaţă în categoriile de cafea, ciocolată şi biscuiţi, poziţie pe care vrea să o consolideze prin investiţii în mărcile sale şi extinderea gamei de produse.

Mondelez România este prezentă pe piaţa locală din anul 1994 şi are în portofoliu mărci precum Jacobs, Nova Brasilia, Milka,Toblerone, Poiana, belVita şi Oreo.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/kraft-foods-romania-a-devenit-din-aprilie-mondelez-romania-10855460
10855460
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.