KPMG în România a numit patru noi parteneri

Autor: Ioana Matei Postat la 01 octombrie 2018 183 afişări

KPMG în România a numit patru noi parteneri în cadrul departamentelor de audit, consultanţă fiscală şi juridică începând cu 1 octombrie 2018, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

KPMG în România a numit patru noi parteneri

Andreea Vasilescu, partener audit, lucrează de 16 ani la KPMG în România. A coordonat misiuni de audit în principal în sectorul energetic şi utilităţi, dar şi în alte sectoare precum comerţ, transport şi produse industriale. De asemenea, ea are experienţă în tranzacţii pe pieţele de capital, participând în calitate de auditor la listarea unor companii pe bursele de valori din Bucureşti şi Londra.

Laura Toncescu, partener servicii juridice, are peste 20 de ani de experienţă în serviciile juridice, mai mult de jumătate din acest timp fiind dedicat cu precădere sectorului de servicii financiare. Pe parcursul carierei sale, a fost implicată în numeroase tranzacţii, cele din ultimii ani depăşind o valoare totală de  3 mld. euro. A condus proiecte juridice precum: prima autorizare a unui fond de investiţii ca acţionar majoritar al unei bănci româneşti în conformitate cu normele UE, prima fuziune între o bancă şi o instituţie financiară nebancară, precum şi autorizarea instituţiilor de plată şi a furnizorilor de credite online. În plus, Toncescu oferă asistenţă entităţilor listate în ceea ce priveşte planurile de opţiuni pe acţiuni şi operaţiuni pe bursa de valori şi a fost implicată în proiecte care vizează tranzacţii transfrontaliere şi reorganizări complexe. În ultimul an, a participat într-o serie de proiecte de digitalizare pentru companii din diverse industrii şi a condus mai multe proiecte de asigurare a conformităţii cu cerinţele GDPR.

Dragoş Doros, partener consultanţă fiscală, are peste 23 de ani de experienţă, atât în sectorul privat, in domeniul consultantei fiscale cât şi în administraţia publică centrală, ca Preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF)  şi Director în cadrul Direcţiei de Legislaţie şi Impozite Directe din Ministerului Finanţelor Publice. De când s-a alăturat echipei KPMG, a avut un rol esenţial în construirea uneia dintre cele mai bune practici de Consultanţă Fiscală din România. El a lucrat cu clienţi din numeroase sectoare de activitate şi industrii, utilizându-şi experienţa şi cunoştinţele dobândite in sectorul privat si in cel public privind legislaţia si administrarea fiscala din România.

Alin Negrescu, partener consultanţă fiscală, lucrează de peste 13 ani alături de KPMG. El a acumulat experienţă în domeniul serviciilor de consultanţă fiscală şi, în prezent, conduce departamentul de Impozite indirecte. A gestionat numeroase proiecte inclusiv revizuiri fiscale, restructurări de companii şi a oferit asistenţă pe parcursul auditurilor fiscale desfăşurate de autorităţi. El susţine periodic cursuri specializate atât pentru clienţii KPMG, cât şi, în colaborare cu Camera Consultanţilor Fiscali din România, pentru membrii săi. Timp de mai mulţi ani,  a colaborat îndeaproape cu Biroul Internaţional de Documentare Fiscală (IBFD), autoritatea mondială în materie de impozitare transfrontalieră, oferind actualizări ale legislaţiei fiscale din România. Este implicat activ în eforturile de modernizare a mediului fiscal din România prin participarea în grupurile de lucru din cadrul organizaţiilor investitorilor precum FIC şi Amcham. Alin deţine calificări profesionale internaţionale de prestigiu (ACCA şi ADIT).

 „Este o mare plăcere să le urez celor patru colegi bun venit în parteneriat. KPMG în România are un potenţial extraordinar de creştere pe o fundaţie de care suntem mândri şi pe care vom continua să construim pentru a avea o firmă remarcabilă. Am încredere în ambiţia echipei noastre de a face diferenţa, de a ne consolida poziţia pe piaţa consultanţei şi de a ne poziţiona ca alegerea clară pentru clienţi”, spune Ramona Jurubiţă, Country Managing Partner al KPMG în România/

KPMG este o reţea internaţională de firme membre care furnizează servicii de Audit, Consultanţă fiscală şi Consultanţă în afaceri în 154 de ţări, având peste 200.000 de profesionişti în toată lumea. În România şi Moldova, KPMG are 6 birouri localizate în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara şi Chişinău.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
kpmg,
comunicat,
incepere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.