KPMG a câştigat licitaţia ASF privind calcularea tarifului de referinţă al poliţelor RCA

Autor: Mircea Nica Postat la 19 noiembrie 2020 40 afişări

Asocierea KPMG Advisory şi KPMG Audit a câştigat licitaţia organizată de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) privind serviciile de consultanţă actuarială pentru calcularea tarifelor de referinţă pentru RCA, potrivit informaţiilor publicate pe platforma de licitaţii SEAP.

KPMG a câştigat licitaţia ASF privind calcularea tarifului de referinţă al poliţelor RCA

Valoarea con­tractului este de 597.000 de lei pentru o perioadă de 3 ani.

„Abordarea propusă pentru deter­mi­narea/estimarea tuturor elementelor com­ponente ale formulei de calcul al tari­felor de referinţă, prevăzute de le­gis­laţia în vigoare, se bazează pe me­to­de de calcul adecvat şi care demon­strea­ză o foarte bună înţelegere a con­tex­tului achiziţiei. Metoda de calcul este descrisă în literatura de specialitate“, se arată în caietul de sarcini al licitaţiei.

În afară de KPMG, ceilalţi participanţi la procedura de licitaţie au fost Ernst&Young Assurance Services şi asocierea Deloitte Audit România, Deloitte Advisory Cehia şi Deloitte Advisory Polonia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asf,
rca,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.