Klaus Iohannis, glumă neinspirată la Sibiu, în plin miting al profesorilor: „Vedeţi? Până şi greva are avantajele ei”

Postat la 25 mai 2023 340 afişări

Klaus Iohannis, glumă neinspirată la Sibiu, în plin miting al profesorilor: „Vedeţi? Până şi greva are avantajele ei”

Mai mulţi profesori protestează în Sibiu.

Pe tricoul unuia dintre ei, profesor de Istorie la Colegiul Naţional „Octavian Goga”, un liceu de top din Sibiu, scrie „NU vă vedem din Sibiu”.

Preşedintele Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI), Simion Hăncescu, a declarat că săptămâna viitoare, marţi, angajaţii din învăţământ vor organiza un protest la Cotroceni.

Klaus Iohannis se află în vizită la Sibiu, joi, împreună cu preşedintele Germaniei. Pregătindu-se pentru fotografia oficială, preşedintele României a declarat: „Vedeţi? Până şi greva are avantajele ei”. Iohannis discuta cu un grup de elevi în faţa Liceului Brukenthal din Sibiu când a făcut gluma neinspirată.

Mai mulţi profesori protestează în Sibiu. Pe tricoul unuia dintre ei, profesor de Istorie la Colegiul Naţional „Octavian Goga”, un liceu de top din Sibiu, scrie „NU vă vedem din Sibiu”, cu aluzie la absenţa protestatarilor de altădată.

Miercuri seară, liderii de sindicat au anunţat, ca răspuns la oferta guvernului de acordare a unui card cu 2.500 de lei în loc de creşteri de salarii, că primele mesaje care vin de la profesorii afiliaţi sunt de respingere a ofertei, dar un răspuns final va fi dat joi.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avantaje,
cadre didactice,
gluma

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.