Klaus Iohannis a semnat decretul prin care premierul Cîţu preia interimatul la Min. Sănătăţii

Autor: Mediafax Postat la 14 aprilie 2021 114 afişări

Klaus Iohannis a semnat decretul prin care premierul Cîţu preia interimatul la Min. Sănătăţii

Premierul Florin Cîţu preia, de miercuri, interimatul la Ministerul Sănătăţii, după ce vicepremierul Dan Barna a refuzat funcţia. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat miercuri decretul de desemnare a premierului Florin Vasile Cîţu, ca ministru al Sănătăţii, interimar.

Premierul Florin Cîţu i-a înaintat preşedintelui Klaus Iohannis documentele de revocare din funcţia de ministru al Sănătăţii a lui Vlad Voiculescu, iar şeful statului a semnat revocarea.

Cîţu i-a propus vicepemierului Dan Barna să preia interimatul la Ministerul Sănătăţii, dar acesta a spus că a refuzat.

Alianţa USR PLUS a anunţat că Florin Cîţu nu mai are susţinerea Alianţei USR PLUS pentru rămânerea în funcţia de prim-ministru şi a cerut de urgenţă o şedinţă a Coaliţiei pentru a discuta retragerea sprijinului politic pentru premier.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
citu,
interimat,
premier,
sanatate

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.