Klaus Iohannis a semnat decretul: Bogdan Licu, eliberat din funcţie pentru a prelua mandatul de judecător CCR

Postat la 10 iunie 2022 181 afişări

Klaus Iohannis a semnat decretul: Bogdan Licu, eliberat din funcţie pentru a prelua mandatul de judecător CCR

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de eliberare din funcţia de consilier prezidenţial a Mihaelei Ciochină începând cu data de 11 iunie 2022.

De asemenea, a semnat decretul pentru eliberarea din funcţia de procuror a lui Bogdan Licu, prim-adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care se pensionează.

Cei doi au fost numiţi în funcţia de judecător CCR, Ciochină din partea şefului statului, iar Licu din partea Camerei Deputaţilor.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele pentru eliberarea din funcţie a Mihaelei Ciochină şi a lui Bogdan Licu pentru a prelua mandatele de judecător CCR. De asemenea, şeful statului a numit-o pe Anişoara Ancu în funcţia de consilier prezidenţial.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de eliberare din funcţia de consilier prezidenţial a Mihaelei Ciochină începând cu data de 11 iunie 2022. De asemenea, a semnat decretul pentru eliberarea din funcţia de procuror a lui Bogdan Licu, prim-adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care se pensionează. Cei doi au fost numiţi în funcţia de judecător CCR, Ciochină din partea şefului statului, iar Licu din partea Camerei Deputaţilor.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ccr,
decret,
eliberare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.