KFC şi Pizza Hut angajează 450 de oameni. Ce poziţii scot la concurs restaurantele?

Postat la 10 martie 2016 214 afişări

KFC şi Pizza Hut angajează 450 de oameni. Ce poziţii scot la concurs restaurantele?

Lanţurile KFC şi Pizza Hut vor scoate la concurs anul acesta 450 de joburi pentru a acoperi nevoia de personal din restaurantele care vor fi deschise pe plan local în următoarele luni.

Cele două lanţuri, care fac parte în România din acelaşi grup cu Cinnabon, patiseriile Paul şi Hard Rock Café, caută oameni pentru posturi de casier, ospătar sau bucătar. Candidaţii nu trebuie să aibă experienţă pe piaţa muncii, limita minimă de vârstă de la care se poate aplica pentru un job în cadrul KFC şi Pizza Hut fiind de 16 ani.

“Ştim că este greu pentru tinerii fără experienţă să îşi găsească un loc de muncă. Începând cu luna februarie am crescut salariile angajaţilor cu o medie de 20% la nivel de restaurant. Cele două reţele de restaurante sunt în continuă dezvoltare, astfel că avem disponibile locuri de muncă în foarte multe oraşe din România. În această perioadă căutăm peste 450 de colegi noi pentru restaurantele KFC şi Pizza Hut pe care le vom deschide anul acesta la nivel naţional”, a spus Mark Hilton, franchise business consultant KFC şi Pizza Hut România.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/kfc-si-pizza-hut-angajeaza-450-de-oameni-ce-pozitii-scot-la-concurs-restaurantele-15103140
15103140
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.