Kerry respinge categoric aluziile Turciei privind o implicare americană în lovitura de stat eşuată

Postat la 17 iulie 2016 101 afişări

Secretarul aemerican de Stat, John Kerry, a vorbit sâmbătă cu omologul său turc, Mevlut Cavusoglu, pentru a oferi sprijinul Statelor Unite, dar şi pentru a protesta faţă de aluziile privind o implicare a Washingtonului în lovitura de stat eşuată, relatează The Associated Press.

"Insinuările publice sau afirmaţiile cu privire la orice presupus rol al Statelor Unite în tentativa eşuată de lovitură de stat sunt categoric false şi dăunătoare pentru relaţiile bilaterale", a transmis secretarul de Stat, John Kerry, potrivit unui comunicat al Departamentului de Stat.

Kerry a mai oferit sprijinul Statelor Unite în desfăşurarea anchetei privind lovitura de stat eşuată.

Cititi mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
TURCIA,
LOVITURĂ DE STAT
/actualitate/kerry-respinge-categoric-aluziile-turciei-privind-o-implicare-americana-in-lovitura-de-stat-esuata-15530196
15530196
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.