Kaufland deschide primul hipermarket din Codlea, judeţul Braşov

Autor: Georgiana Călin Postat la 12 decembrie 2016 45 afişări

Kaufland România deschide pe 13 decembrie primul hipermarket din municipiul Codlea, judeţul Braşov, acesta fiind cel de-al 112-lea magazin al reţelei din ţară.

Noul magazin, situat în str. Vulcanului nr. 2, Codlea, are o suprafaţă de vânzare de 2.400 metri pătraţi şi îşi aşteaptă clienţii cu o gamă diversificată de produse, la preţuri reduse şi oferte săptămânale. Programul de lucru va fi de la 7.30 la 21.00 de luni până sâmbătă, iar duminică în intervalul 8:00 - 18:00. Parcarea magazinului cuprinde 173 de locuri pentru maşini şi rastele pentru biciclete.

Prin deschiderea acestui nou magazin, Kaufland creează aproximativ 90 de locuri noi de muncă în Codlea. 

„Extinderea Kaufland este şi va fi sustenabilă, cu grijă pentru mediul înconjurător şi cu respect pentru oameni. Ne bucurăm că prin noile deschideri de magazine putem aduce mai aproape de români produsele proaspete, de calitate, la preţuri mici. Suntem alături de oameni, fiind prima companie din ţară care aplică reducerea cotei de TVA mai devreme la produse nealimentare, din 10 decembrie, special pentru a veni în sprijinul clienţilor înainte de sărbători”, a declarat Valer Hancaş, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.