Kaufland deschide mâine două noi magazine, în Focşani şi Constanţa, şi ajunge la o reţea de 124 de hipermarketuri

Postat la 22 mai 2019 75 afişări

Kaufland deschide mâine două noi magazine, în Focşani şi Constanţa, şi ajunge la o reţea de 124 de hipermarketuri

Kaufland România deschide mâine două noi magazine, în Focşani şi Constanţa, şi ajunge  la o reţea de 124 de hipermarketuri la nivel naţional, parte a strategiei de extindere accelerată pentru 2019.

Lanţul de hipermarketuri şi-a bu­getat câte zece deschideri pe an în perioada 2019-2022, com­pania având deja terenurile achiziţionate.

În medie, un magazin costă între 30 şi 45 de milioane de lei, cu tot cu teren, con­form da­­telor declarate anterior de oficia­lii ger­mani.

Ca element de noutate, magazinul din Focşani se apropie de conceptul magazinelor de proximitate, având un format adaptat. Spaţiul are o structură simplificată, fără galerii comerciale, şi o suprafaţă de vânzare eficientizată de aproximativ 3000 mp.

Magazinul din Constanţa are o suprafaţă de vânzare de 3900 mp şi cuprinde o galerie comercială cu Food Court.

Ambele magazine beneficiază de cel mai nou concept de design Kaufland, având faţadă vitrată, cu pereţi de sticlă, precum şi o amenajare după un traseu de cumpărături simplificat şi rapid. Magazinul din Constanţa este dotat cu scări rulante şi lift.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
constanta,
hipermarketuri,
magazine,
focsani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.