Kaufland anunţă peste 250 locuri de muncă disponibile în întreaga ţară

Autor: Andra Stroe Postat la 16 aprilie 2020 156 afişări

Kaufland anunţă peste 250 locuri de muncă disponibile în întreaga ţară

Pe fondul noului context din piaţa muncii, în care multe persoane şi-au pierdut locul de muncă ca urmare a răspândirii pandemiei de coronavirus, Kaufland România anunţă peste 250 de posturi disponibile. 

Posturile sunt deschise în Bucureşti, dar şi în alte oraşe din ţară, precum Iaşi, Craiova, Constanţa, Cluj-Napoca, Timişoara, Ploieşti, Călăraşi, Botoşani, Turda, Sfântu Gheorghe, Moreni, Rădăuţi.

Disponibile la nivelul întregii companii, posturile oferă oportunităţi pentru toate palierele de experienţă, de la trainee şi până la manager, şi vizează atât magazinele (lucrător comercial, şef de raion, manager proiect instalaţii frigorifice etc), centrele logistice (tehnician automatizări, lăcătuş mecanic, electrician, analist SAP etc.), cât şi birourile centrale (în Departamentele Procurări, Resurse Umane, Vânzări, Expansiune, Financiar-Administrativ etc.).

În Bucureşti, peste 200 de locuri de muncă sunt în cadrul celor două noi magazine pe care Kaufland le va deschide până în luna iunie  – pe str. Energeticienilor nr. 13-15 şi pe str. Theodor Pallady nr. 51. 

În ultima lună şi jumătate (26.02 – 10.04), peste 8.000 de români au aplicat pentru un post la Kaufland.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
kaufland,
anunt,
posturi vacante

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.