Kate Moss va juca într-un film inspirat din serialul de comedie "Absolutely Fabulous"

Autor: Florin Badescu Postat la 31 august 2015 82 afişări

Top-modelul britanic Kate Moss va juca într-un lungmetraj ce va avea la bază serialul de comedie "Absolut fabulos/ Absolutely Fabulous", a anunţat Jennifer Saunders, creatoarea, scenarista şi una dintre protagonistele îndrăgitului show TV, informează contactmusic.com.

Jennifer Saunders, care a interpretat personajul Edina Monsoon în acest serial britanic, a dezvăluit pentru tabloidul Daily Mirror faptul că modelul Kate Moss va apărea "cu siguranţă" în acest lungmetraj. Filmările pentru noul proiect cinematografic vor debuta luna viitoare, la Săptămâna Modei de la Londra.

Potrivit unor informaţii deocamdată neconfirmate, în noul film, personajul jucat de Jennifer Saunders, alături de celălalt personaj feminin principal, Patsy Stone - interpretată de Joanna Lumley -, va defila pe podiumul de prezentare a unei colecţii de modă, la fel cum au procedat actorii Ben Stiller şi Owen Wilson, în debutul Săptămânii Modei de la Paris, în luna martie, în cadrul campaniei de promovare a filmului de comedie "Zoolander 2".

"Pot să vă confirm faptul că modelul Kate Moss va primi un rol în noul film. Nu am decis încă dacă va fi un rol care implică şi replici, dar va fi cu siguranţă prezentă în film. Ea e o mare admiratoare a serialului nostru şi suntem prietene bune. Aşadar, ţinând cont şi de faptul că ea este un model extraordinar, nu a fost deloc o alegere grea", a spus Jennifer Saunders.

"Vom avea şi puţin din Spice Girls, graţie prezenţei în film a Emmei Bunton şi a lui Lulu. Încă mai lucrez la scenariu. Tocmai am primit undă verde din partea producătorilor. Încerc să nu exagerez lucrurile", a adăugat vedeta britanică.

Potrivit presei internaţionale, din distribuţia noului proiect cinematografic vor mai face parte Victoria Beckham şi designerul de interior Kelly Hoppen.

Kate Moss, devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii '90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din toată lumea. Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ.

Vedeta britanică apare în mod constant în Topul 10 al celor mai bune fotomodele din lume, alcătuit în fiecare an de revista Forbes.

"Absolutely Fabulous" este un sitcom produs de BBC, creat de Jennifer Saunders, pe baza unui scenariu original scris tot de ea şi în care actriţa britanică interpretează unul dintre rolurile principale. Din distribuţie mai fac parte Joanna Lumley şi Julia Sawalha, dar şi June Whitfield şi Jane Horrocks. Jennifer Saunders o interpretează pe Edina Monsoon, agent de PR, mare consumatoare de alcool şi droguri, care îşi petrece timpul "vânând" diverse tendinţe bizare de modă şi comportament, încercând să rămână tânără şi "trendy". Edina este însoţită în aceste demersuri de cea mai bună prietenă a ei, Patsy Stone, editor de revistă, ale cărei excese - abuz de alcool, droguri şi promiscuitate - eclipsează prin comparaţie aparentul comportament autodistructiv al Edinei.

În ciuda faptului că este o femeie de vârstă mijlocie, de două ori divorţată şi pasionată de carieră, Edina se bazează pe sprijinul acordat de fiica ei, Saffron, o adolescenta studioasă, exasperată şi ruşinată de comportamentul scandalos al celor două.

Difuzat în anii 1990, serialul "Absolutely Fabulous" s-a bucurat de o popularitate uriaşă în Marea Britanie, dar şi pe plan internaţional, şi a fost recompensat cu numeroase premii BAFTA şi un premiu International Emmy.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
KATE MOSS,
ABSOLUTELY FABULOUS,
FILM
/actualitate/kate-moss-va-juca-intr-un-film-inspirat-din-serialul-de-comedie-absolutely-fabulous-14693815
14693815
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.