JYSK inaugurează două magazine şi ajunge la 72 de unităţi

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 26 februarie 2019 134 afişări

JYSK România, retailerul scandinav de mobilier şi decoraţiuni pentru casă, parte a grupului JYSK Nordic, inaugurează două magazine noi, ajungând la 72 de unităţi în ţară. Astfel, compania deschide primul magazin din Oneşti şi un al doilea magazin în Drobeta Turnu Severin.

JYSK inaugurează două magazine şi ajunge la 72 de unităţi

JYSK Oneşti şi JYSK Severin Crihala îşi deschid porţile pe 28 februarie, începând cu ora 08.00; magazinul JYSK Oneşti se deschide în Oneşti şi are o suprafaţă totală de 1170 mp. Magazinul JYSK Severin Crihala se deschide în Drobeta Turnu Severin, şi are o suprafaţă totală de 1190 mp.

JYSK este unul dintre cei mai importanţi retaileri de mobilă şi decoraţiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro. Grupul desfăşoară operaţiuni în 50 de ţări şi numără un total peste 23.000 de angajaţi şi peste 2700 de magazine. Deţinut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în oraşul Aarhus, al doilea cel mai mare din ţară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de graniţele ţării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. 

 

JYSK a intrat pe piaţa din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Reţeaua numără în prezent 70 de magazine, în oraşe precum Bucureşti, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgovişte, Constanţa, Cluj, Deva, Galaţi, Râmnicu Sărat, Sfântu Gheorghe, Oradea, Piteşti, Mediaş, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Vălenii de Munte, Târgu-Mureş, Timişoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoşani, Focşani, Medgidia, Giurgiu, Piatra Neamţ, Roman, Curtea de Argeş, Bistriţa, Hunedoara, Balş.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
inaugurare,
magazine,
magazin,
deschidere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.