Jumătate de ţară, sub cod galben de vânt puternic/ Rafalele depăşesc 120 km la oră/ Copaci şi bucăţi de acoperiş au căzut în Braşov

Postat la 10 martie 2019 47 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică dimineaţa, o atenţionare cod galben de vânt pentru 23 de judeţe din Moldova, Transilvania şi Muntenia, pe alocuri viteza vântului putând atinge şi depăşi 100 de kilometri pe oră.

Jumătate de ţară, sub cod galben de vânt puternic/ Rafalele depăşesc 120 km la oră/ Copaci şi bucăţi de acoperiş au căzut în Braşov

Atenţionare cod portocaliu de vânt emisă şi pentru judeţul Buzău

 

Meteorologii au extins, duminică, atenţionarea cod portocaliu de vânt şi pentru judeţul Buzău, după avertizarea pentru judeţele Bistriţa-Năsăud şi Maramureş. Rafalele pot depăşi 120 de kilometri pe oră.

 

Administraţia Naţională de Meteorologie au extins atenţionarea cod portocaliu de vânt şi pentru judeţul Buzău. Avertizarea este valabilă până la ora 15.00.

 

UPDATE ORA 9.00

 

ANM: Cod portocaliu de vânt în Bistriţa-Năsăud şi Maramureş; cod galben de alte 21 de judeţe

 

Meteorologii au emis atenţionare cod portocaliu de vânt pentru judeţele Bistriţa-Năsăud şi Maramureş, alte 21 de judeţe din Muntenia, Transilvania şi Moldova fiind sub cod galben.

 

Potrivit ANM, judeţele Bistriţa-Năsăud şi Maramureş sunt sub atenţionare cod portocaliu de vânt până la ora 12.00.

 

Viteza vântului la rafală va atinge şi depăşi 120 de kilometri pe oră şi la altitudini înalte va spulbera zăpada.

 

Alte 21 de judeţe din Muntenia, Transilvania şi Moldova sunt sub cod galben de vânt.

 

În zonele joase, viteza vântului va atinge şi depăşi la rafală 55 - 70 de kilometri pe oră.

 

De asemenea, şi în judeţele Alba, Mureş, Vâlcea, Gorj, Braşov, Covasna, Harghita, Sibiu este atenţionare cod galben de vânt până la ora 11.

 

Cititi mai mutle pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vant,
cod galben,
acoperis,
brasov,
cadere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.