ALERTĂ ALIMENTARĂ: Peste 1.500 Kg de carne pentru mici, infestată cu salmonella

Postat la 09 martie 2019 421 afişări

O cantitate de 1.500 de kilograme de carne pentru mici a fost depistată ca fiind infestată cu salmonella, în judeţul Mureş. Bacteria a fost descoperită în urma analizelor de laborator, făcute chiar de unitatea de procesare.

ALERTĂ ALIMENTARĂ: Peste 1.500 Kg de carne pentru mici, infestată cu salmonella

Directorul DSVSA Mureş, dr. Kincses Sandor, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că o unitate de procesare a fabricat o cantitate de peste 1.500 de kilograme de carne pentru mici, produs care a fost apoi pus pe piaţă printr-o reţea de magazine.

La analize, a reieşit contaminarea cu salmonella.

 

„Unitatea respectivă a trimis la un laborator privat din Bucureşti probe. La analize, s-a descoperit la 2 din 5 eşantioane bacteria salmonella. Imediat, am fost notificaţi, au fost notificaţi şi distribuitorul şi reţeaua de magazine. La raft s-au mai găsit doar 20 de kilograme. Lotul respectiv nu mai era pe stoc. Carnea respectivă avea joi termen limită de consum“, a declarat Kincses Sandor.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
carne,
alerta,
unitate,
analize

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.